problemhund

2012-09-11
17:55:41

Del av mitt liv


Hundar har alltid varit en del av mitt liv, har alltid haft en hund vid min sida sen jag föddes.
När jag föddes så hade vi Bezzy en Schäfer tik, när hon gick bort så hade vi Donna min systers hund och bada några månader efter det så skaffade vi Alma.
Så jag har levt med hundar hela mitt liv och alltd haft stor respekt för dom, jag har aldrig gått ihop med människor till 100%.
Först så visste jag inte vad exakt jag ville jobba med, var väldigt mycket innom militären och allt som hade med vapen att göra på något konstigt sätt. Jag ville vara med i krig och kämpa för ett land för att få fred, men idag naaah. Okej jag kan tänka mig att träna upp hundar som ska över och jobba med människorna där, eller själv åka dit med dom. Men inget mer!
Jag har hela mitt liv tagit hand om andras hundar och tränat dom, men det var mer som en hobby.
Men efter jag blev våldtagen och brutalt misshandlad som 13åring, så var det hundarna som fick mig på fötter igen,och nu vet jag ju så klart att detta är det jag ska jobba med på ett sätt eller annat.
När jag var 14 så började jag praktisera på Akita gårdens hundcenter, och det var allt det som fick mig att komma upp på morgonen. Det var inte arbetskamraterna utan hundarna, jag gick dit för att gå ut med dom och vara med dom. Och många av dom hundarna där har hjälpt mig upp, Som hunden uppe på bilden. Skrollan hon fick mig att inse att alla kan ändra sig, en annan hund vid namn baloo han fick mig att innse att man ska se framåt. Han hade legat vid sin ägares fötter efter att ägaren tagit självmord.
På akita gården så köpte jag min första egna hund Atlas som jag tror alla känner till, en 9 Rasig blandis, Bara ett år efter han så fick jag lilla Hälge i mina händer och nu har jag så klart Lissy.
Dessa är mina egna hundar men har jag som sagt haft, Donna en schäfer med pappa, och en DvärgSchnauzer vid namn Lille king med pappa med. Alla hundar jag träffat har slagit rot i mig och kommer stanna där.
 
Så för er alla som säger att jag inte förstår er, så NEJ jag gör inte det.  Jag förstår mig inte på männskligheten!